Bordbestilling

Trykk på ønsket restaurant under for å bestille bord.

Villa Paradiso hjemme

Villa Paradiso Pizza Hjemme

Vil du lage ekte italiensk pizza hjemme? Da kan vi heldigvis hjelpe, i samarbeid med Oda! Gjennom Oda kan du nå få Villa Paradiso halvstekte pizzaer levert hjem, på ditt eget kjøkken, slik at du kan dele napolitansk pizza med alle du er glad i. Sammen gjør Oda og Villa Paradiso det enkelt gjenskape både smaken og følelsen av Italia (og våre restauranter) i ditt eget hjem.

Vår visjon står seg like tydelig i dag som den gjorde i 2004 da vi åpnet Villa Paradiso på Grünerløkka; vi elsker den genuine, italienske matkulturen og ønsker å bringe den videre. Å dele gleden, smakene og stemningen med alle som tørster etter et lite stykke Italia. Det har vært målet siden vi åpnet den første restauranten, etter en rundreise i Italia der vi spiste og smakte oss gjennom det vakre landet på jakt etter den aller beste pizzaen. Den fant vi til slutt, i Napoli og tok like så greit med seg både vedfyrt steinovn og pizzaoli hjem for å gjenskape den legendariske smaken.

Les mer om historien bak Villa Paradiso her – og hemmeligheten bak vår digge, napolitanske pizza her.

Gjennom Oda kan du nå få det beste fra Villa Paradiso levert hjem, slik at du kan lage napolitansk pizza i eget hjem. Aller best er den selvsagt i våre restauranter, takket være ovnene som fyres med bøkeved på svært høy temperatur. Men vi lover den samme kvaliteten på alle råvarer, produkter og ingredienser – og anbefaler en god dose kaos, støy og kjærlighet rundt maten.

Benvenuto!

Hilsen din nye italienske nabo, Villa Paradiso.