Bordbestilling

Trykk på ønsket restaurant under for å bestille bord.

Italiensk catering fra Villa Paradiso

Bestill deilig italiensk mat til ditt neste selskap med venner, familie eller kollegaer – vi leverer selskapsmenyer og matkasser for alle anledninger!

Villa Paradiso Catering sørger for at ditt neste middagsselskap blir en smaksfest for alle sanser, uansett hva anledningen måtte være. Kanskje er du keen på italiensk mat til en bursdagsfest? Eller vil du bare slippe å lage mat i neste familieselskap? Uansett kan Villa Paradiso nå levere italiensk mat på døra di, hvis du bor i Oslo med omegn!

catering italiensk mat oslo
Bestill deilig italiensk mat online fra Villa Paradiso Catering


Inviter til italiensk matfest!

Har du noen gang vært i et italiensk middagsselskap? Det er høylytt, gjerne folksomt og fremfor alt er porsjonene rause. Glem treretters – her er det sjeldent færre enn ti retter, inkludert snacks som ost, spekemat, oliven og focaccia.

Vi tilbyr tre ulike selskapsmenyer; fra liten men akkurat passe, til stor og svært variert. I tillegg kan du bestille liten eller stor matkasse; til de dagene det ikke frister å lage middag, men du likevel vil sette litt gullkant på tilværelsen.  

Noen høydepunkter fra våre menyer og matkasser er italienske kjøttboller á la nonna*, hjemmelaget lasagne, porsjonspizzaer og italienske oster og spekemat. God italiensk mat, laget på skikkelige råvarer, og med samme gode smaker som vi har blitt kjent for i våre restauranter.


italienske kjøttboller i tomatsaus
Typisk italiensk mat; kjøttboller i tomatsaus á la nonna

* Nonna = bestemor på italiensk

Endelig – catering av italiensk mat i Oslo!

Er du på jakt etter digg catering til konfirmasjon, catering til bursdag eller bare digg mat til neste arrangement med jobben? Da trenger du ikke å lete lenger. Og hvis du mot formodning ikke finner det du trenger på bestillingssiden vår, er det bare å sende oss en epost – vi kan selvsagt tilpasse eller skreddersy menyer for større selskap.  

Vil du slippe å stå på kjøkkenet i det hele tatt, bestiller du noen av våre cateringmenyer varme. Da får du maten levert i thermokasser som holder på varmen i godt over en time. Alt du trenger å gjøre er å finne frem bestikk, tallerkener, serveringsbestikk og muligens litt tørkepapir – så er det bare å sette fram maten på bordet! Passer ikke leveringstidene med gjestenes ankomst, er det enkelt å varme opp rettene som skal serveres varme på egen hånd. En moderne stekeovn og komfyr holder i massevis, og vi sender selvsagt med instruks for oppvarming.


ekte italiensk pizza oslo
Porsjonspizza aka pizzetine – med San Marzano tomatsaus og fersk mozzarella


Bestill catering til fest eller hverdag

Villa Paradiso leverer catering i Oslo med omegn mandag til lørdag. Gjelder det et større selskap, kan vi alltids hive oss rundt og levere også på søndager. Send oss en epost, så skal vi se hva vi kan få til. Om du vil bestille til et litt mindre selskap kan du fint hente maten selv, på vårt produksjonskjøkken på Lilleborg. Du finner oss i samme adresse som Villa Paradiso Tivoli, i Ivan Bjørndals gate 25.

Enn så lenge leverer vi ikke catering i Bergen – men om du synes vi skal gjøre det, kan du vel gi oss beskjed? Blir pågangen stor nok, må vi kanskje tenke nytt.

Bestill italiensk catering fra Villa Paradiso – og skap gode matminner sammen med de du er glad i!


ekte italiensk mat oslo
Våre menyer passer både for deg som ser etter catering til bedrift, og deg som vil skjemme bort venner eller familie med italiensk mat av beste kvalitet!

Kom i kontakt med Villa Paradiso Catering: 22 35 40 60 | catering@villaparadiso.no