Bordbestilling

Trykk på ønsket restaurant under for å bestille bord.

Villa Paradiso avvikler avdeling Oslo Sentrum/Grensen

Oslo 25.01: Villa Paradiso Group AS avvikler sin restaurant i Oslo Sentrum; Villa Paradiso Grensen. Covid-19-situasjonen, gjestegrunnlag, trafikken i området og endringer i markedet er utløsende årsaker for avviklingen. De øvrige restaurantene i gruppen fortsetter upåvirket av dette.

Det er med tungt hjerte vi må meddele at den flotte Villa Paradiso-restauranten vår på Grensen vil bli lagt ned for godt. Det er vanskelig, men viktig å avvikle akkurat denne restauranten. De andre restaurantene vil klare seg godt gjennom Covid, men vi har sett over tid at restauranten i Grensen har hatt utfordringer. I dag er en trist dag for alle oss i Villa Paradiso, spesielt for de fantastiske ansatte ved Villa Paradiso Grensen som har stått på for å skape en fantastisk restaurant, sier Christine Schie, CEO i Villa Paradiso Group AS.

Villa Paradiso Group har nå 5 restauranter på Østlandet, og åpner snart nye restauranter i Bergen og på Munch Brygge, som det har vært jobbet med siden før COVID19. I tillegg har gruppen inngått en avtale om hjemlevering av pizzaprodukter via kolonial.no.

Akkurat nå er dette tungt, men vi er sikre på at det er riktig beslutning, og det er heldigvis mye annen positiv utvikling i Villa Paradiso om dagen. Vi ser frem til å åpne de neste restaurantene på Munch Brygge og i Bergen og vi står klare til å skalere opp driften i de øvrige restaurantene etter hvert som samfunnet åpner igjen, avslutter Christine Schie.

Avviklingen av Villa Paradiso Grensen vil skje i form av en oppbudsbegjæring fra styret i selskapet mandag 25.01.

For ytterligere spørsmål – kontakt Christine Schie, CEO, Villa Paradiso Group.

Epost: christine.schie@vpgroup.no

M: 952 65 250