Personvernerklæring

1. Kontaktinformasjon

Villa Paradiso Group AS er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger. Hvis du har spørsmål om behandling eller ønsker å komme i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter, finner du kontaktinformasjonen vår nedenfor:

2. Sentrale begreper 

Personopplysninger er informasjon som alene eller sammen med andre opplysninger kan brukes til å identifisere, lokalisere eller kontakte en person. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer og IP-adresse.

Behandling av personopplysninger innebærer alle former for håndtering av personopplysninger som: innsamling, analyse, registrering og lagring.

Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke opplysninger som anmodes. Det er behandlingsansvarlig som er ansvarlig for at håndteringen av dine personopplysninger skjer ut ifra den gjeldende personopplysningsloven.

3. Villa Paradiso Group AS er behandlingsansvarlig

Villa Paradiso Group AS er behandlingsansvarlig for håndteringen av dine personopplysninger som samles inn via nettsiden.

4. Hva slags informasjon er det vi samler inn?

Når du besøker vår nettside eller registrerer deg via et skjema, vil du bli bedt om å gi fra deg informasjon. Avhengig av situasjonen, vil vi muligens be om/innhente følgende personopplysninger fra deg:

  • navn
  • e-postadresse
  • telefonnummer
  • virksomhetens navn, organisasjonsnummer og fakturaadresse
  • hvilke fakturadetaljer virksomheten din ønsker å benytte seg av
  • andre tekniske opplysninger som hvilken nettadresse du benytter for å få tilgang til vår nettside, IP-adresse, brukeratferd, nettlesertype, språk, informasjon om identifisering og operativsystem

Data som sendes inn via firmaavtaleskjemaene på nettsiden brukes til å sjekke om virksomheten er kredittverdig eller ikke. Denne informasjonen blir lagret i vår database frem til forholdet opphører.

5. Formålet med behandlingen av personopplysningene

Formålet med å innhente og behandle personopplysningene dine gjør at vi kan

  • levere og tilpasse tjenestene våre til ulike enheter og nettlesere,
  • måle og analysere statistikk og opplysninger om brukeratferd for å forbedre både nettsiden og selve brukeropplevelsen av den,
  • gi relevant og tilpasset innhold, og
  • bygge målgrupper for markedsføringsformål (for eksempel, annonsering på sosiale medier eller e-postmarkedsføring)

6. Hvor lenge lagres opplysningene?

Vi behandler personopplysningene dine bare så lenge det tar å oppfylle hensikten med innsamlingen, deretter sletter vi informasjonen om deg.

I det tilfellet du er kontaktperson i en virksomhet som har firmaavtale hos oss, behandler vi dine opplysninger innenfor rammen for kundebehandling. For aktive kunderelasjoner behandler vi dine opplysninger inntil

  • du avslutter din stilling i virksomheten, eller at
  • virksomheten ikke lenger har en aktiv kunderelasjon med oss. Avslutter du din ansettelse i virksomheten, er du selv ansvarlig for å gi oss beskjed slik at vi kan slette dine opplysninger.

7. Hvem kan informasjonen deles med?

Oppgitte opplysninger vil være tilgjengelige for et begrenset antall personer i virksomheten, som enten jobber med markedsføring, kundesupport eller salg.

8. Informasjonsdeling med tredjepart

Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart, men Villa Paradiso Group AS henter IP-adressen din når du besøker nettsiden vår, som igjen brukes av Google Analytics til statistikk. IP-adressen anonymiseres slik at den ikke lenger kan regnes som personopplysning. Google Analytics benytter seg av informasjonskapsler. Dette kan du lese mer om under avsnittet om informasjonskapsler.

9. Hvor oppbevares opplysningene?

Opplysningene dine oppbevares av Villa Paradiso Group AS i kundesystemet vårt. Vi har databehandleravtale med 4Human IT, som igjen har avtaler med sine underleverandører.

10. Dine rettigheter (innsyn, sletting og flytting)

Du har rett til å få informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg. Du kan også kreve at vi retter opp i feilaktige opplysninger eller sletter informasjonen din.

Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke eller kreve å få oversikt over opplysninger, rettelse eller sletting, kontakter du oss på e-postadressen vi har angitt under avsnittet for kontaktinformasjon. For å motta slik info må du sende en elektronisk kopi av forespørselen på et signert dokument. Ønsker du å flytte informasjon kan vi også hjelpe deg med det.

11. Andre formål 

Dersom vi skal bruke personopplysningene dine til et annet formål enn det de ble samlet inn for, inntrer informasjonsplikten på nytt og vi må da opplyse hva det nye formålet er og gi deler av informasjonen overfor på nytt.

12. Informasjonskapsler

I likhet med mange andre nettsider, bruker også vår nettside informasjonskapsler gjennom Google Analytics for å få en generell oversikt over antall besøkende og vanene blant dem som besøker vår nettside. En informasjonskapsel er en liten fil som sendes til din enhet og lagres lokalt på din enhets harddisk for å kunne gjøre det mulig for vår nettside å oppdage at det er du som besøker oss. Det er mulig å slå av disse informasjonskapslene ved gjøre endringer i innstillingene i din nettleser.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre du både har blitt informert om og har gitt ditt samtykke til behandlingen. Du skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene dine.