Bordbestilling

Trykk på ønsket restaurant under for å bestille bord.

VILLA PARADISO

Stemningsfullt julebord på den italienske måten

Alle liker italiensk mat, og alle elsker julebord. Hvorfor ikke slå to fluer i en smekk og legge et av vinterens høydepunkter til Villa Paradiso?

Italiensk storstue midt på Solli plass

Villa Paradiso’s restaurant på Frogner er stor og flott, lik en italiensk storstue. Det særegne lokalet og det unike interiøret gjør noe med stemningen. Restauranten er åpen, høy under taket og delt inn i tre soner: Et hovedrom, et stort grupperom med plass til 80 personer og en mindre mesanin med plass til 20. I hovedrommet er det plass til flere langbord med grupper på opp til 15 personer. 

– Vi er en restaurant for alle og har god erfaring både fra konfirmasjoner, dåp og julebord. Hos oss er det plass til små familier, hele storfamilien og bedrifter av ulik størrelse, sier daglig leder ved Villa Paradiso Frogner, Sverre Glad Haug, og legger til: 

–  Her på Frogner har vi to italienske artister med trekkspill og gitar som spiller live-musikk hver onsdag. Det er en superautentisk og hyggelig opplevelse, og disse kan bookes til selskaper og julebord på tvers av alle våre restauranter. Ønsker dere heller å styre musikken selv, kan dere booke en DJ som spiller det dere ønsker. 


Et fint alternativ til den klassiske norske julematen

All maten som serveres på Villa Paradiso er ekte italiensk. Gjennom sitt eget importselskap importerer de alt fra spekemat og oster til gode viner. 

– Vi forsøker ikke å lage norsk julemat selv om det er julebordsesong. Det er italiensk mat vi er gode på, og det er italiensk mat de som kommer til oss ønsker seg – derfor får de nettopp det: Italiensk mat og vin av høy kvalitet, sier executive chef hos Villa Paradiso, Håvard Haugen. 

Han legger til:

– Et stort poeng for oss er at vi skal servere så troverdig italiensk mat som mulig. Det innebærer lokal og sesongmessig tilhørighet, og derfor er de fleste råvarene våre – fra tomatsaus til spekemat – importert fra Italia. 

I julebordsesongen settes det sammen en selskapsmeny som kommer i fire ulike varianter. Felles for alle menyene er at gjestene kommer til dekket bord med focaccia, oliven og mandler. 

Meny – noe for alle og enhver

Den enkleste og minste av selskapsmenyene. Her kommer gjestene til dekket bord med foccacia, oliven og mandler (stuzzichini), før de serveres hovedretten som er en sharing-meny av utvalgte pizzaer.

Selskapsmeny 1:
Den enkleste og minste av selskapsmenyene. Her kommer gjestene til dekket bord med foccacia, oliven og mandler (stuzzichini), før de serveres hovedretten som er en sharing-meny av utvalgte pizzaer.

Selskapsmeny 2:
Stuzzichini, forrett av oster og spekemat eller dessert av panacotta eller tiramisu, og hovedrett med pizza-sharing. 

Selskapsmeny 3:
«Hele pakka» med stuzzichini, forrett av oster og spekemat, pizza-sharing og panacotta eller tiramisu til dessert. 

Selskapsmeny 4 – il paradiso del gusto (smakens paradis):
Villa Paradiso lager mer enn pizza. De lager også retter med andebryst, salater, biff og pasta. Selskapsmeny 4 er for dere som ønsker en smakebit av så mye som mulig fra kjøkkenet. Som i meny 3 får man også her stuzzichini, forrett og dessert – men hovedretten blir et smaksbord med retter fra hele menyen. Utvalget skreddersys i samarbeid med kjøkkensjefen.


Vinpakker

Villa Paradiso tilbyr fire ulike vinpakker. Alle pakkene starter med prosecco til forrett, etterfulgt av rød- eller hvitvin til hovedrett. Bestiller man en av de store pakkene får man også dessertvin. 

Pakkene er hovedsakelig mengdebestemt, men det finnes også en som er kvalitetsbestemt. Ønsker du skikkelig kvalitetsvin er dette pakken for deg. Mat- og vinpakkene bestilles uavhengig av hverandre. Du kan altså bestille selskapsmeny nummer 3 og vinpakke 1, eller omvendt. 

– All vin er importert fra Italia og kommer stort sett fra mindre produsenter av høy kvalitet. Vi har et flott vinkart med svært gode etiketter til veldig konkurransedyktige priser, sier Glad Haug.

– Vi har også gode alkoholfrie alternativer. Etter lange tider med sjenkeforbud under pandemien har vi blitt mye bedre på dette, påpeker Haugen.

Book julebord i alle restauranter

Alle Villa Paradiso’s restauranter har plass til store selskap og julebord. Uansett hvor dere booker, er servicen og atmosfæren god. 

– Gründerne er veldig flinke til å finne gamle, fine lokaler. Uansett hvilken av våre restauranter du besøker har alle et unikt preg. I Bergen bygget vi eksempelvis en restaurant i et lokale som tidligere huset en gullsmed. Dette har blitt supervakkert. På Munch Brygge har vi Venezia-konsept, på Lilleborg har vi tivoli-tema og her på Frogner har vi jugend-stil. Vi får mye komplimenter for god atmosfære, og her spiller nok både interiør, flotte lokaler og service en stor rolle, forteller Glad Haug.

Vil du booke årets julebord på Villa Paradiso? Da bør du gjøre det snart!

– Det blir fort fullt. Det er stor pågang på grupper, og vi har allerede fått inn bookinger for desember. Book i dag, så er du sikret god plass, sier Glad Haug oppmuntrende.

Kontakt oss for julebord:

Villa Paradiso Majorstua

Villa Paradiso Frogner

Villa Paradiso Grünerløkka

Villa Paradiso Tivoli

Villa Paradiso Munch Brygge

Villa Paradiso Ole Bull

Villa Paradiso Fredrikstad

Se vår Matmeny