Bordbestilling

Trykk på ønsket restaurant under for å bestille bord.

VILLA PARADISO

Stemningsfullt julebord på den italienske måten

Alle liker italiensk mat, og alle elsker julebord. Hvorfor ikke slå to fluer i en smekk og legge et av vinterens høydepunkter til Villa Paradiso?

Et fint alternativ til den klassiske norske julematen

- Vi forsøker ikke å lage norsk julemat selv om det er julebordsesong. Det er italiensk mat vi er gode på, og det er italiensk mat de som kommer til oss ønsker seg – derfor får de nettopp det: Italiensk mat og vin av høy kvalitet, sier executive chef hos Villa Paradiso, Enrico Dalla Libera.

Han legger til:

– Norsk juleribbe er nydelig, men for meg så er den italienske juleribba – Porchetta enda bedre. Vi krydrer ribba med pepper, fennikel, appelsinskall, chili, hvitløk og urter som rosmarin, timian og salvie, og så ruller vi den sammen. Da blir den ekstra smaksrik og saftig.  Vi serverer den med vår helt spesielle saus, ovnsbakte rosmarinpoteter og sesongens grønnsaker.

I år har vi to julemenyer.  En med tre italienske retter og en med fire.

Nr 1 er en 4 retters:

Tagliere misto
Et utvalg av italienske skinker, pølser og ost av høyeste kvalitet, servert med aioli og vår hjemmelagde focaccia.

Ravioli di magro
En tradisjonsrik pastarett som ofte brukes til jul i Italia. Retten varierer fra region til region. Vår har røtter til området rundt Milano og våre ravioli er håndlaget hos oss og fylt med parma og trukket i vår egen kjøttkraft.

Porchetta - Italiensk juleribbe
Med porchetta så møtes norske og italienske juletradisjoner. Italienerne ruller ribben sammen og det gjør ribba ekstra smaksrik. Vår porchetta fylles med en krydderblanding av pepper, fennikel, appelsinskall, chili, hvitløk og urter som rosmarin, timian og salvie - før den rulles og stekes. Serveres med vår helt spesielle saus, ovnsbakte rosmarinpoteter og sesongens grønnsaker.

Pandoro med mascarponekrem
Pandoro med mascarponekrem er en stor juleklassiker i Italia. Pandoro er en lett og luftig pyramideformet kake fra Verano. Nesten som brioche med smak av vanilje. Med mascarponekrem så får denne kombinasjonen frem julestemningen hos de aller fleste italienerne.

Julemeny nr 2 er lik, men der dropper vi raviolien.  Noen ønsker å velge en av våre faste selskapsmenyer også, og det er selvfølgelig mulig. Her står det hva de består av.

Vinpakker

Villa Paradiso tilbyr ulike vinpakker. Alle pakkene starter med prosecco til forrett, etterfulgt av rød- eller hvitvin til hovedrett. Bestiller man en av de store pakkene får man også dessertvin.

Pakkene er hovedsakelig mengdebestemt, men det finnes også en som er kvalitetsbestemt. Ønsker du skikkelig kvalitetsvin er dette pakken for deg. Mat- og vinpakkene bestilles uavhengig av hverandre. Du kan altså bestille selskapsmeny nummer 2 og vinpakke 1, eller omvendt.

– All vin er importert fra Italia og kommer stort sett fra mindre produsenter av høy kvalitet. Vi har et flott vinkart med svært gode etiketter til veldig konkurransedyktige priser, sier Enrico. Som legger til at vi har også gode alkoholfrie alternativer.

Book julebord i alle restauranter

Alle Villa Paradiso’s restauranter har plass til store selskap og julebord. Uansett hvor dere booker, er servicen og atmosfæren god. 

– Gründerne er veldig flinke til å finne gamle, fine lokaler. Uansett hvilken av våre restauranter du besøker har alle et unikt preg. I Bergen bygget vi eksempelvis en restaurant i et lokale som tidligere huset en gullsmed. Dette har blitt supervakkert. På Munch Brygge har vi Venezia-konsept, på Lilleborg har vi tivoli-tema og her på Frogner har vi jugend-stil. Vi får mye komplimenter for god atmosfære, og her spiller nok både interiør, flotte lokaler og service en stor rolle, forteller Sverre Glad Haug som til daglig leder restauranten på Frogner.

Italiensk storstue midt på Solli plass

Villa Paradiso’s restaurant på Frogner er stor og flott, lik en italiensk storstue. Det særegne lokalet og det unike interiøret gjør noe med stemningen. Restauranten er åpen, høy under taket og delt inn i tre soner: Et hovedrom, et stort grupperom med plass til 80 personer og en mindre mesanin med plass til 20. I hovedrommet er det plass til flere langbord med grupper på opp til 15 personer.

– Vi er en restaurant for alle og har god erfaring både fra konfirmasjoner, dåp og julebord. Hos oss er det plass til små familier, hele storfamilien og bedrifter av ulik størrelse, sier Sverre og legger til:

–  Her på Frogner har vi to italienske artister med trekkspill og gitar som spiller live-musikk hver uke. Det er en superautentisk og hyggelig opplevelse, og disse kan bookes til selskaper og julebord på tvers av alle våre restauranter. Ønsker dere heller å styre musikken selv, kan dere booke en DJ som spiller det dere ønsker.

Vil du booke årets julebord på Villa Paradiso? Da bør du gjøre det snart!

– Det blir fort fullt. Det er stor pågang på grupper, og vi har allerede fått inn bookinger for desember. Book i dag, så er du sikret god plass, sier Sverre oppmuntrende.

Kontakt oss for julebord:

Villa Paradiso Majorstua

Villa Paradiso Frogner

Villa Paradiso Grünerløkka

Villa Paradiso Lilleborg Torg

Villa Paradiso Munch Brygge

Villa Paradiso Ole Bull - Bergen

Villa Paradiso Fredrikstad

Se vår Matmeny