Bordbestilling

Trykk på ønsket restaurant under for å bestille bord.

VILLA PARADISO

Legg sommerfesten til Villa Paradiso!

Enten du vil kickstarte sommerferien med vennegjengen eller ønsker en fin sommeravslutning med jobben, har Villa Paradiso det du trenger.

Sol, sommer, importerte råvarer, vin av høy kvalitet og god service. Sommerfest +Villa Paradiso = oppskriften på suksess. Alle liker jo italiensk mat! Særlig når den er ekte og autentisk med nøye utvalgte råvarer.

– Et stort poeng for oss er at vi skal servere så troverdig italiensk mat som mulig. Det innebærer lokal og sesongmessig tilhørighet, og derfor er de fleste råvarene våre – fra tomatsaus til spekemat – importert fra Italia, sier excecutive chef hos Villa Paradiso, Enrico Dalla Libera

Også vinen er fra italienske produsenter. Daglig leder ved Villa Paradiso Frogner, Sverre Glad Haug, legger til:

– Vi har et flott vinkart med svært gode etiketter til veldig konkurransedyktige priser.

Stemningsfulle lokaler og solfylte uteplasser

Alle våre restauranter har plass til større og mindre grupper, med egne avdelinger hvor man kan sitte for seg selv. Restauranten på Munch Brygge i Oslo har også en stor og solfylt uteservering med plass til store grupper.

– Villa Paradiso er en restaurant for alle og har god erfaring med større arrangementer. Hos oss er det plass til store vennegjenger, hele storfamilien og bedrifter av ulik størrelse, sier Glad Haug.

Book sommerfest i alle restauranter

 Alle Villa Paradiso’s restauranter har plass til store selskap. Uansett hvor dere booker, er servicen og atmosfæren god.

–Gründerne er veldig flinke til å finne gamle, fine lokaler. Uansett hvilken av våre restauranter du besøker har alle et unikt preg. I Bergen bygget vi eksempelvis en restaurant i et lokale som tidligere huset en gullsmed. På MunchBrygge har vi Venezia-konsept, på Lilleborg har vi tivoli-tema og på Frogner har vi jugend-stil. Vi får mye komplimenter for god atmosfære, og her spiller nok både interiør, flotte lokaler og service en stor rolle, forteller Glad Haug.

I tillegg har Villa Paradiso egne italienske artister med trekkspill og gitar som kan booke til selskaper og fester på tvers av alle restauranter. Ønsker dere heller å styre musikken selv, kan dere booke en DJ som spiller det dere ønsker.

Vil du booke årets sommerfest på Villa Paradiso? Da bør du gjøre det snart!

– Erfaringsmessig vet vi at det fort fyller seg opp. Book i dag, så er du sikret god plass, oppmuntrer Glad Haug.

Villa Paradiso Majorstua

Villa Paradiso Frogner

Villa Paradiso Grünerløkka

Villa Paradiso Tivoli

Villa Paradiso Munch Brygge

Villa Paradiso Ole Bull

Villa Paradiso Fredrikstad

Se vår Matmeny