Bordbestilling

Trykk på ønsket restaurant under for å bestille bord.

VILLA PARADISO

Ekte italiensk pizza til under 150-lappen

Februar er gjerne kald, mørk og grå. Økonomien er sjeldent på topp heller, etter julebord, julegaver og nyttårsfeiring – og ikke har renta gått ned. Men vet du hva som har gått ned? Prisen på Margherita på Villa Paradiso!

I Villa Paradiso er vi svært opptatt av hverdagskos, det har vi lært i Italia. Derfor gjør vi det ekstra billig å nyte en pizza Margherita i alle våre restauranter, mandag til onsdag, i hele februar!

Hva? Pizza Margherita for 145,-

Hvor? Villa Paradiso Frogner, Villa Paradiso Grünerløkka, Villa Paradiso Majorstua, Villa Paradiso Munch brygge, Villa Paradiso Tivoli og Villa Paradiso Bergen

Hvorfor? Vi tar opp kampen om hverdagskosen

Villa Paradiso margherita italiensk restaurant billig pizza
Stikk innom Villa Paradiso mandag til onsdag i februar for et godt Margherita-tilbud!

Margherita – pizzaen med kongelig opprinnelse

Visste du at pizza Margherita har en kongelig historie? Joda – den ble nemlig laget til dronning Margherita for første gang, da hun og hennes ektemann var på besøk i Napoli på slutten av 1800-tallet. En lokal pizzabaker ønsket å imponere selskapet med en smakfull pizza i fargene til det italienske flagget; rød tomatsaus, hvit mozzarella og grønn basilikum. Dronningen skal ha blitt så begeistret over pizzaen at man valgte å gi den navnet Margherita til hennes ære. I dag er pizza Margherita en tidløs klassiker, verdsatt for sin balanse mellom enkelhet og god smak.

Villa Paradiso margherita italiensk mat billig pizza
Få ting slår en rykende fersk pizza fra vedfyrt steinovn. Buon appetito!

Hverdagsluksus hos Villa Paradiso

Pizza Margherita er ikke bare en kongelig og verdenskjent affære. Den er også en av de mest populære pizzaene på Villa Paradiso. Og når rentekuttet lar vente på seg, synes vi at et aldri så lite Margharita-kutt er på sin plass. Slik at du kan unne deg et restaurantbesøk i en ukedag, uten at det går noe særlig ut over ukebudsjettet!

Vi kutter selvsagt ikke kvaliteten. Det er samme langtidshevede deig, hjemmelagde tomatsaus og ferske mozzarella som vi alltid bruker. Laget av våre flinke pizzaiolos, og stekt til perfeksjon i steinovn fyrt med norsk bøkeved. Så kom innom, nyt og dra hjem mett og god – uten dårlig samvittighet.

Se vår Matmeny