Liten flaske filtrert Maridalsvann tilsatt kullsyre. Forfriskende miljøvennlig!
Stor flaske filtrert Maridalsvann tilsatt kullsyre. Forfriskende miljøvennlig!
Klassisk italiensk, bittersøt leskedrikk
Italiensk sitrusbrus - leskende & frisk i varmen
Ufiltrert eplemost fra Sauar gard i Telemark
Masse deilige C-vitaminer
Dispenser
Flaske
Iskald melk med mynte (melk)
Ingefærøl. Alkoholfri, økologisk & refreshing
Gyldengul passito et steinkast fra Afrikas kyst. Fersken, aprikos & honning.
Corvina, Corvinone Veronese, Rondinella, Croatina & Oseleta. Mørk & fruktig. En mektig rød dessertvin, med innslag av kirsebær, pepper & mye skog.
Arneis. Tørket fiken, dadler, honning og sitrus. Fyldig og rund, med fin syre.
Chardonnay, Friulano, Sauvignon Blanc. Velbalansert hvitvin fra familiebedriften Tenuta Luisa. Moden, gul frukt, sitrus, vnilje og mineraler. Chardonnayen modnes 8 mnd på eik før blending.
Pinot Grigio. Hvit fersken og akasie. Bløt og frisk smak med toner av fersken og gul frukt. Sjømat, salat og aperitiff.
Verdicchio. Fattoria San Lorenzo driver økologisk med utstrakt bruk av sementtanker og naturlig gjær ved fermentering. Kompleks og fyldig med frisk aroma av sitrus og nøtter.
Husets hvite! Serveres i håndlagede karafler fra keramiker Eyvind Hermansen. 1 liter, 1/2 liter, eller glass. Og ja - man kan kjøpe med seg en karaffel, om man ønsker det!
Riesling. Elegant & tørr. Friske aromaer av hvite blomster, tropisk frukt og honning. Sitrus og mineraler.
Grillo. Økologisk dyrket. Aroma av sitrus og krydderurter. Frisk, mineralsk og saltaktig. Flott til sjømat og salater, grønnsaker og ost.
Carricante, cattaratto og trebbiano. Strågul farge, fruktig og floral aroma.
Arneis. Aprikos, fersken og eple, toner av kamille og lett krydder. Velbalansert og fruktig.
Falanghina, Greco, Fiano. Fra bøffelland, et stenkast fra den napoletanske pizzaens vugge.
Husets røde! Serveres i håndlagede karafler fra keramiker Eyvind Hermansen. 1 liter, 1/2 liter, eller glass. Og ja - man kan kjøpe med seg en karaffel, om man ønsker det! - uten innhold, selvsagt.
Rubinrød supertoscaner. Modne, røde bær, krydderurter og vanilje.
Corvina, Corvinone Veronese, Rondinella, Croatina og Oseleta. Dyp farge, intens aroma av krydder, vanilje, lakris og solmodne, mørke bær. 15 mnd på eik.
Nebbiolo. Velbalansert og strukturert. Rips, roser, fioler, lær og krydder. 20 mnd på eik.
Aglianico. Økologisk dyrket i nasjonalparken Cilento. Røde bær, skogbunn og lær. Middels fylde.
Sangiovese. Tradisjonell Brunello. Dyp farge, smak av røde bær, steinsopp, skogbunn og krydder. 30 mnd på eik. Fyldig og intens.
Nebbiolo. Tradisjonsrik. Kopleks frukt og god syre, aroma av skogsbunn, sopp, lær og mynte. 30 mnd på eik.
Nebbiolo. Lys, rubinrød farge. Rik aroma av fioler, bjørnebær og bringebær, med elegante kryddertoner. Fyldig og strukturert, med innslag av kakao og solide tanniner.
Dolcetto. Mørk og fruktig. Aroma av kirsebær og skogsbær. Kulerund, fra hjertet av Dolcettoland.
Nero d'avola. Fyldig og bløt, med myke tanniner. Modne kirsebær og søtlig krydder. Biodynamisk.
Sangiovese, Merlot og Cannaiolo. En smaksrik, områdetypisk Chianti. Hint av kirsebær, skogsbær, steinsopp og vanilje. Tørr og harmonisk.
Alkoholfritt øl
Utvalgte ganer fra Villa Paradiso har i samarbeid med bryggere på Grünerløkka Brygghus fått spesiallaget Birra Paradiso til Villa Paradiso. En lys, lettdrikkelig, overgjæret ale, med en noe bitter avslutning.