Book tableBestill bord
VILLA PARADISO

Paradiso Rapido - utkjøring

Vi lanserer nå vår nye utkjøringstjeneste - "Paradiso Rapido" i Oslo-området !

Etter intense dager har vi nå satt opp en helt ny service for våre gjester og kunder. Det handler om hjemkjøring av pizza og litt ulike dagligvarer til deler av Oslo.

Vi benytter Villa Paradiso Lilleborg som vår "hub" hvor vi både lager pizza, pakker og kjører ut fra. Samtidig vil vi også kunne tilby take-away i større omfang. Foreløpig er tilbudet litt begrenset på ulike postnr. Dersom ikke ditt postnr "kommer opp" i vår app, har vi desverre ikke mulighet til å tilby levering til dette området helt enda. Men vi jobber allerede med en utvidelse av vår geografiske dekning!

Vi har åpent for utkjøring og take-out i tidsrommet fra kl.16:00 til 21:00 på hverdager. Lørdag og søndag kl.14:00 til 21:00.
Planlegge middag i morgen eller dagen etterpå? Du kan også legge inn en forhåndsbestilling til en dag eller tid frem i tid. Det velger du helt selv, alle muligheter finnes i vår app! Vår forstekte pizza holder seg helt fint også til neste dag i kjøleskapet hjemme hos deg.Bestill i vår app HER- Paradiso Rapido !

Vi tilbereder og forsteker pizzaen i våre vedfyrte ovner ved 400 grader, før vi pakker den så du kan steke den ferdig hjemme!

- Varm ovnen til 250 grader
- Stek pizzaen i 5-6 minutter midt i ovnen, (avhengig av ovn,) akkurat til osten begynner å boble
- Eventuell Parmaskinke, Parmesan eller ruccola o.l legges på pizza etter at pizza er stekt, rett før servering

Buon appetito!

Hilsen oss i Villa Paradiso